RETURNERING

14 DAGES FORTRYDELSESRET

Som kunde hos Aviam har du 14 dages fuld returret. 
Du har 14 dage fra modtagelsen af din ordre, til at informere os om, at du vil fortryde dit køb. Varen(e) skal være tilbageleveret og være os i hænde senest 14 dage efter, at vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. 

Du bedes sende os en mail på kontakt@aviam.dk, med information om hvilke(n) varer du ønsker at returnere, og vi vil fremsende et returlabel på mail. 

Bestilles returlabel igennem Aviam, fratrækkes returomkostningerne ifm. tilbagebetalingen af de returnerede varer. 

Ønsker du selv at stå for returnering, skal varene sendes til:

Aviam
Visbjerg Hegn 27
8320 Mårslet, DK

Vælger du selv at stå for returlabel, er dette for egen regning. 

Returpakker skal sendes til ovenstående adresse, og ikke pakkeshop. 

OMBYTNING

Hos Aviam har du altid fri ombytning. Passer størrelsen derfor ikke, eller ønsker du hellere end anden vare, så send en mail til kontakt@aviam.dk, og vi fremsender et returlabel uden beregning. 

VARENS STAND VED RETURNERING

For at være berettiget til returnering skal din vare være i samme stand, som du modtog den, ubrugt med mærker og i dens originale emballage. Vi forbeholder os retten til, at afvise en vare hvis varens emballagen er ødelagt og vi ikke kan sælge den igen.

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og/eller funktion. Dette betyder at du gerne må prøve varen, på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Du skal også bruge kvitteringen eller købsbeviset.

REKLAMATIONSRET

Alle købte varer på Aviam.dk vil selvfølgelig være omfattet af Dansk købslovgivning, som giver 2 års reklamationsret. Det vil sige, at reklamationsretten ikke gælder for varer som er ødelagt på grund af slidtage eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation eller fejl og manglende varemodtagelse kontakt os da hurtigst muligt. 

 TILBAGEBETALING

Ved fortrydelse af dit køb, tilbagebetaler vi dine penge. Er varen værdiforringet, fratrækkes det beløb du hæfter for. Du får tilbagebetalt varens værdi, fratrukket leveringsomkostningerne. Pengene vil automatisk blive refunderet på den oprindelige betalingsmetode, altså blive refunderet til samme kortholder, som er blevet faktureret og har betalt for ordren.

Vi behandler tilbagebetalingen, ved modtagelsen af dine returvare. Der vil være behandlingstid for din bank/kreditkortselskab, til at behandle og bogføre refusionen, men vi bestræber os på, at have tilbagebetalt dine penge indenfor 14 dage af modtagelsen af returvarerne.