Handelsbetingelser


Kundeservice

Ligesom vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores produkter, så vil vi heller ikke gå på kompromis med vores kundeservice. Vi vil gøres vores bedste for at du får en god oplevelse hos Aviam.dk. Du vil altid kunne sende os en e-mail på; Kontakt@aviam.dk, og vi vil besvare den indenfor 2 hverdage. Du vil også have mulighed for, at kontakte os på telefon; 28693067 i hverdage mellem kl. 10-15. 

Sådan bestiller du på www.aviam.dk

1. Kig på webshoppen og find de varer du gerne vil købe. Derefter skal du "tilføje dem til kurven". Herefter kan du se dine varer i indkøbskurven via knappen i højre hjørne.

2. Gemmemse din ordre og se, om du har fået de produkter i kurven som du ønsker. Efter du har tjekket om ordren er korrekt, skal du acceptere vores handelsbetingelser. Så kan du gå videre til "gå til bestilling". 

3. Her skal du indtaste dine personlige oplysninger og gå videre til "forsæt til forsendelsesmetode". 

4. Her skal du vælge hvilken forsendelsesmuligheder du ønsker at benytte. Nu skal du forsætte til "forsæt til betalingsmetode". 

5. Indtast dine betalingsoplysninger og tryk "gennemfør ordren". 

Fortrydelsesret og ombytning

Fortryder du dit køb hos Aviam.dk, bedes du returnere varen i samme stand som du fik den leveret i. Det vil sige, at varen skal have samme originale stand / emballage som da du modtog varen. Vi forbeholder os retten til, at afvise en vare hvis varens emballagen er ødelagt og vi ikke kan sælge den igen. Du bedes sende fakturaen med, samt en forklaring på hvad der er galt med produktet, så vi kan ombytte varen eller sende en tilsvarende vare til dig. Vi vil selvfølgelig betale fragten for returneringen.

Du skal være opmærksom på, at du har en fortrydelsesret på 14 dage, når du modtager din varer. Fortrydelsesfristen er overholdt hvis varen er sendt retur inden 14 dage fra modtagelsen.

Hvis du nægter og modtage din vare ved levering, så forbeholder vi os retten til, at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter vi måtte have i forbindelse med returingen.

Persondatapolitik

Vi har brug for oplysninger på dig, når du handler hos Aviam.dk. De oplysninger vi har brug for er:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefon nummer
  • E-mail adresse

Vi vil registrerer dine personlige oplysninger, som er nødvendige for, at du kan få din bestilling.

Personoplysningerne registreres ved shopify i 5 år, hvorefter de automatisk vil blive slettet. Derudover samarbejder vi med en række virksomheder som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler kun oplysninger og informationer på vegne af Aviam.dk og må ikke bruge disse oplysninger til eget formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU-lande eller i lande, der kan give den nødvendige sikkerhed for dine personoplysninger.

Den data ansvarlige på www.aviam.dk er Katrine Handberg Pedersen.

Du har selvfølgelig altid ret til, at få oplyst hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du føler vores oplysninger om dig ikke er retvisende, har du mulighed for, at få dem tilrettet. I nogle tilfælde forpligter vi os til, at slette din personoplysninger, hvis du beder os om det. Det kan være i de tilfælde hvor dine personoplysninger ikke længere er nødvendige i forhold til det formål de skulle være benyttet til. Du er altid velkommen til, at kontakte os, hvis du mener dine personoplysninger er blevet behandlet i strid mod lovgivningen. Du kan kontakte os på; kontakt@aviam.dk

 

Betalingsmuligheder

Det vil være muligt og betale med følgende:

MasterCard

American Express

VISA

Alle priserne du ser på Aviam er i danske kroner inkl moms. Hvis man bestiller fra et ikke EU-Land skal man være opmærksom på, at det er på eget ansvar i forhold til lokal told og afgifter.