HANDELSBETINGELSER

AVIAM

CVR nr: 43376675
Email: kontakt@aviam.dk 
Visbjerg Hegn 27
8320 Mårslet, DK

KUNDESERVICE

Ligesom vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores produkter, så vil vi heller ikke gå på kompromis med vores kundeservice. Vi vil gøres vores bedste for at du får en god oplevelse hos Aviam.dk.
Du vil altid kunne sende os en e-mail på; kontakt@aviam.dk, og vi bestræber os på at besvare den indenfor 24 timer.

Du kan også skrive til os på instagram: Aviamdk.

BETALINGSMULIGHEDER

Hos Aviam tager vi imod betaling med Dankort/Visa-Dankort, Mastercard, American Express & Mobilepay. 

Alle priserne du ser på Aviam er i DKK inkl moms. Hvis man bestiller fra et ikke EU-Land skal man være opmærksom på, at det er på eget ansvar i forhold til lokal told og afgifter. 

Vi trækker først betalingen, når varen afsendes. 

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for oplysninger på dig, når du handler hos Aviam.dk. De oplysninger vi har brug for er:

  • Navn

  • Adresse

  • Telefon nummer

  • E-mail adresse

Vi vil registrere dine personlige oplysninger, som er nødvendige for, at du kan få din bestilling.

Personoplysningerne registreres ved shopify i 5 år, hvorefter de automatisk vil blive slettet. Derudover samarbejder vi med en række virksomheder som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler kun oplysninger og informationer på vegne af Aviam.dk og må ikke bruge disse oplysninger til eget formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU-lande eller i lande, der kan give den nødvendige sikkerhed for dine personoplysninger.

Du har selvfølgelig altid ret til, at få oplyst hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du føler vores oplysninger om dig ikke er retvisende, har du mulighed for, at få dem tilrettet. I nogle tilfælde forpligter vi os til, at slette din personoplysninger, hvis du beder os om det. Det kan være i de tilfælde hvor dine personoplysninger ikke længere er nødvendige i forhold til det formål de skulle være benyttet til. Du er altid velkommen til, at kontakte os, hvis du mener dine personoplysninger er blevet behandlet i strid mod lovgivningen. Du kan kontakte os på; kontakt@aviam.dk